Mijn CD (en LP) lijst.


 

Jefferson Airplane - After Bathing At Baxter's [1967] (Wiki link)

 

 

File:After bathing at baxters.jpg

 

Mijn historie:

Deze LP heb ik pas laat gekocht. De aanleiding was de eerdere aanschaf van "Surrealistic Pillow". Doordat ik de sfeer van de muziek en natuurlijk de stem van Grace Slick zo mooi vond ben ik meer gaan kopen. Er staan geen uitschieters op, maar de muziek heeft wel weerhaakjes. Het is ook een mooi voorbeeld van de muziek in die tijd. Muziek in de Flower Power tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Score: *******

Het gemis aan uitschieters maakt de score niet zo hoog, maar het blijft een heerlijke plaat om op te zetten.

 

 

Er zijn geen singles in de Nederandse Top 40 terecht gekomen. Er staat wel hele mooie muziek in de lijst van week 43 1967. Bijna alleen maar mooie muziek, hoogtijdagen van de muziek dus (voor mij).


Tijdsbeeld uit 1967

03-10-2013 20:35

:

 

 
 
 

—————