Mijn CD (en LP) lijst.


 

IsOokSchitterend! - Hemel & Aarde (Wiki)

 
 
 

 

Mijn historie:

De eerste single "Voltooid verleden tijd (V.V.T.)" heeft direct veel indruk op me gemaakt. Maar hoe ben ik er mee in aanraking gekomen? Ik moet steeds vaker tot de conclusie komen dat ik misschien toch meer van de radio opgepikt heb dan ik zelf voor mogelijk houd. Ik weet op dit moment niet meer waar en wanneer de eerste keer was dat ik dit nummer hoorde. Wel heb ik een mooi moment in herinnering dat ik aan de bar zat in de sport kantine van de volleybal club. Tijdens de hoogtij dagen sportief en qua gezelligheid met de club. Aan het eind van dat seizoen promoveerden we naar de 3e divisie. Iets waar ik zeker trots op ben, maar de vriendschap en kameraadschap die er destijd was tussen veel van de senioren teams in die tijd is vooral het hoogtepunt om te onthouden.
 
 
 
 
 
 

Score: ******* *

Ik schaar de muziek van IOS op een lijn met die van Bløf. Waarbij ik de stem van Joost Marsman mooier vind dan die van Paskal Jakobsen. Misschien 2 partijen die op hetzelfde moment in dezelfde vijver visten? Ik snap in ieder geval niet waarom Bløf zoveel meer bereikt heeft dan IOS. Lekker stevige Nederlandstalige muziek. Goede nummers, goed  gespeeld, zeer goed gezongen, een complete band. Mooie plaat. De band verdiend wat mij betreft meer, maar inmiddels is de band opgeheven. Jammer!
 

 

Schrijnend voorbeeld is het ontbreken van de muziek op You Tube. Misschien moet ik het er zelf maar op gaan zetten? Als je niet op You Tube staat besta je niet. Er is wel elke keer gedoe met de naam. De schrijfwijze is variabel of wordt afgekort. Niet handig.

 

 

Het begin was toch veelbelovend. "Voltooid verleden tijd (V.V.T.)" haalde zelfs een zesde plek.


Tijdsbeeld uit 1997

24-12-2014 11:28

.

https://en.wikipedia.org/wiki/1997

 

 
 
 
 
 
Biggest hit singles:

 

—————