Mijn CD (en LP) lijst.


 

Ricky Koole - To The Heartland [2010] (Wiki)

 
 
 
 

Mijn historie:

Via de CD Top 100 kwam ik achter het bestaan van deze plaat en zowaar ik kon hem ergens downloaden en beluisteren. Ik weet nog goed dat we samen op de bank zaten en tijdens het TV kijken, bij de reklame, de laatste aanwinsten beluisterden. Ook To The Heartlands kwam voorbij, hij viel meteen op door de prettige sound en mooie stem. Dus ook even nagekeken wie Ricky Koole was. O, getrouwd met Leo Blokhuis, O.K.. O ja, de actrice in die leuke serie Verborgen Gebreken. Ook een goeie binnenkomer dus. We hebben later op de avond de hele plaat uitgeluisterd en er samen van genoten. Niet veel later werd ik 50 en wat is een mooier kado dan een CD? Hij staat goed tussen de andere uitverkorenen.
 
 
 
 
 

Score: ******* *

Het totaal plaatje komt tot deze score. Keuze van de nummers, produktie, muzikanten en de hoge gezamenlijke kwaliteit. De nummers zijn met zorg uitgezocht, met hulp natuurlijk, maar daarnaast is de vertolking heel mooi. Ricky Koole zingt heel overtuigend en de begeleiding speelt gedreven. Een dergelijke expressie hoor je zelden in de Nederlandse muziek. Voor mij dus onbegrijpelijk dat dit niet meer aandacht krijgt. Aan de promotie zal het niet liggen gezien de theater tour met Leo Blokhuis.
 

 

 

(Helaas, alleen "Your Time To Cry" is beschikbaar.)

 
 

 

 
Nee, ook niet.
 
 
 

Tijdsbeeld uit 2010

03-02-2015 19:48

.

https://nl.wikipedia.org/wiki/2010

 

 
 
 
  • Jim Morrison, the former lead singer of The Doors, is granted a posthumous pardon, 39 years after his death. The pardon relates to a six-month prison sentence for indecent exposure handed to Morrison in 1969, following a performance in Miami earlier that year. Morrison had appealed his sentence, and died in 1971 without the matter being legally resolved.
 
 

 

—————